Overweegt u te gaan scheiden? Of, gaan jullie scheiden en willen jullie  hulp bij het opstellen van een ouderschapsplan? 

Met ingang van heden organiseert Kwadraad Maatschappelijk Werk in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin en het Team Sociale Ondersteuning een echtscheidingsspreekuur voor alle inwoners uit Katwijk.

Het echtscheidingsspreekuur kan bezocht worden door mannen en vrouwen die overwegen te gaan scheiden, reeds besloten hebben te gaan scheiden of meer informatie willen over echtscheiding. Het spreekuur is er ook voor ouders die al uit elkaar zijn en problemen hebben met de omgangsregeling voor de kinderen. Het echtscheidingsspreekuur is er voor alle vormen van samenleving (gehuwd, samenwonend etc.)

Elk spreekuur is er een maatschappelijk werker en een mediator/pedagoog aanwezig voor informatie, advies en emotionele ondersteuning. Mocht er meer of langere begeleiding nodig zijn dan kunnen er vervolggesprekken aangeboden worden.

Het echtscheidingsspreekuur is op woensdag in de even weken van 12:30 uur tot 13:30 uur bij het Team Sociale Ondersteuning in de Burgt aan het Burgemeester Koomansplein 1, in Rijnsburg.  Het spreekuur is gratis en je kunt er zonder afspraak terecht.

Comments

comments

DELEN