Er staat iets nieuws op stapel in zwembad Aquamar. Op vrijdag 8 januari gaat Club Aquamar van start. Club Aquamar is een zwemavond speciaal voor jongeren tot en met 16 jaar.

Er wordt elke vrijdagavond van 18.00 tot 22.00 uur populaire muziek gedraaid, het wordt gezellig gemaakt met speciale discoverlichting en sport- en spelmaterialen en er zullen regelmatig spetterende thema-avonden worden ingepland.

Door het organiseren van Club Aquamar wil het zwembad kinderen en jongeren tot en met 16 jaar een mogelijkheid bieden wekelijks te recreëren en bewegen in het zwembad. Daarnaast biedt Club Aquamar een uitstekende kans om nieuwe leeftijdsgenootjes te ontmoeten. Deze jeugdavonden worden van september tot en met april georganiseerd en hebben een FriZZZ-karakter (Zonder alcohol, Zonder roken en Zonder drugs). Als je op vrijdag 8 januari of tijdens een andere Club Aquamar avond (gratis) lid wordt van Club Aquamar ontvang je een speciale clubkaart. Op vertoon van die kaart krijgen de jongeren tijdens de Club Aquamar avonden korting op je entreebewijs. Daarnaast krijg je als Club Aquamar-lid ook een tof welkomstcadeau als je na aanschaf van de kaart meteen komt zwemmen.

Eens in de maand wordt er voor Club Aquamar een speciale thema-avond georganiseerd. Deze thema-avonden kunnen variëren van een workshop Aquadance of een sportief zwemspel tot een bezoek van een èchte DJ tijdens een themadisco. Kijk op onze website www.sportbedrijfkatwijk.nl voor de actuele activiteitenkalender van Club Aquamar. Tot vrijdag 8 januari!