Maandag werd Cornelis Visser bekend als nieuwe burgemeester van Katwijk. Zaterdagmorgen had RTV Katwijk Cornelis Visser aan de telefoon in de uitzending van RTV Magazine op de radio.

In het gesprek die hier terug te luisteren is (vanaf 10.30 uur) vertelt de burgemeester hoe het nieuws binnenkwam. “Een hele mooie verassing, 21.00 uur maandag ging de telefoon, dat was de voorzitter van de vertrouwenscommissie met het goede nieuws.”

De gesprekken met de vertrouwenscommissie waren heel goed. Visser wil op een duurzame manier leiding geven aan de gemeente Katwijk.

Dat kan hij gaan doen vanaf 18 mei, dan wordt hij geïnstalleerd. En aan die datum valt niet te tornen, ook niet omdat de zoon van de nieuwe burgemeester eindexamen scheikunde moet doen. Wel begint de raadsvergadering om 20.00 uur in plaats van 20.30 uur.

De nieuwe burgemeester moet nog wel onderdak vinden vanaf 18 mei, eerst komt hij alleen in Katwijk wonen. Na de zomervakantie verhuist het hele gezin naar het dorp. Dat in verband met de kinderen. De ambtswoning van de burgemeester staat leeg, die optie wordt ook onderzocht.

En wie nog meer van de nieuwe burgemeester wil weten, goed nieuws, Visser is vanavond ook te gast bij de eerste uitzending van Katwijk Live. Katwijk Live begint zaterdag om 18.00 uur en wordt in de daaropvolgende week iedere dag herhaald.

 

Comments

comments

DELEN