Tot en met 24 oktober is er in verpleeg-, behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin in Katwijk een nieuwe expositie te bezichtigen. De expositie bestaat uit schilderijen en kunstobjecten van Astrid Roquas. Topaz Overduin nodigt vaker kunstenaars uit de regio uit om te exposeren in deze Topazlocatie aan de duinen. Iedere drie maanden is er een nieuwe expositie te zien.

De exposities zijn zeven dagen per week van 10:00 uur tot 17:00 uur en op dinsdag- en donderdag avond van 19:00 uur tot 21:00 uur te bezichtigen. De kunst staat en hangt in restaurant ‘s Janshoek en de bijbehorende gang in Topaz Overduin aan de Nachtegaallaan 5 in Katwijk. Iedereen is van harte welkom de exposities te bezoeken.

De kunstenaar aan het woord
Astrid Roquas: “Beeldende kunst heeft mijn passie: ik kan mijn wereld zo vrolijk en vreugdevol inkleuren als ik wil. Ik koester een grote liefde voor de natuur. Daarin, en in het bijzonder in de dierenwereld, vind ik dan ook veel inspiratie voor mijn werk. Ik houd van een duidelijke beeldtaal, die direct tot de kijker spreekt. Als zelf opgeleid kunstenaar, opgeleid buiten de officiële academies, werk ik zonder enige binding met tradities, stromingen of mode. Mijn werk komt voort aan hoogst persoonlijke bronnen, zoals dromen, fantasieën, herinneringen. In Topaz Overduin exposeer ik met veel plezier mijn ‘Karakterdieren’.”

Aankopen zijn mogelijk via de receptie van Topaz Overduin. Wilt u ook een keer exposeren in Topaz Overduin, neem dan contact op met de Kunstcommissie van Topaz Overduin: Willy Zuijderduijn en Ab Kuling via e-mailadres willyzuijderduijn@gmail.com.

Comments

comments

DELEN