Katwijk – Elke laatste zaterdag van de maand ziet u bij RTV Katwijk vanaf  18:00 uur het programma Katwijk Live. Een uurtje gezellige televisie met leuke gasten en mooie onderwerpen. Stem dus zaterdag 28 oktober af op RTV Katwijk.
We duiken in de kunstwereld naar aanleiding van de taxatiedag van het Katwijks museum eerder op de dag. We hebben een boekenclub met schrijvers Taco Veldstra, Adrie van Beelen en Anja Zandbergen die hun nieuwe boeken presenteren. De toekomst van de Katwijkse poloclub staat op losse schroeven en met Mikel de Jong van de Rabobank praten we over het wensenfonds. Muziek is deze aflevering in handen van Support Act.
En we hebben een spelletje. Dit keer laten we een item zien wat we hebben laten taxeren op de taxatiedag in het Katwijks Museum. Aan u om te raden voor hoeveel het getaxeerd is. De beller die er het dichtst bij zit wint het RTV Katwijk prijzenpakket. Bellen kan tijdens de hele uitzending naar 071-4013551.
U bent trouwens van harte uitgenodigd om langs te komen en in het publiek plaats te nemen. We vragen u dan wel even een mailtje te sturen naar Katwijklive@rtvkatwijk.nl zodat we zicht hebben op het aantal gasten. Na de uitzending praten we nog wat na onder het genot van een drankje. Komt dat zien.
Kijken dus, aankomende zaterdag vanaf 18:00uur, RTV Katwijk

 

Comments

comments

DELEN