Iedere kijker kent de melodie van RTV Prijzenzee wel. De melodie staat bij onze kijkers beter bekend als het ‘Vlokje’. Voor RTV Prijzenzee heette het programma ‘Vlokje van de Maand’.
U als kijker van RTV Katwijk kan prijzen winnen in het huidige RTV Prijzenzee.

In het bekendste en oudste RTV Katwijk programma zien kijkers adverteerders voorbij komen, deze adverteerders geven waardebonnen weg in RTV Prijzenzee.
Iedere twee weken is er een nieuwe loting.
Het programma word sinds jaar en dag ondersteund door muziek van Gert Kadenbach.

‘Het bekendste melodietje van Katwijk verdiende na al die jaren een nieuw jasje. De muziek is meer van deze tijd, met wat andere instrumenten toegevoegd.
We hebben vaker geprobeerd om de muziek te veranderen, maar zonder succes. Op de een of andere manier past er geen andere muziek onder RTV Prijzenzee, het klinkt dan gewoon niet. We hebben weleens enkele weken andere vergelijkbare muziek eronder gezet, maar daar kwamen klachten op.
Om toch mee te gaan met de tijd en om fris te blijven hebben wij besloten om de muziek van RTV Prijzenzee opnieuw te laten inspelen. ‘Met nieuwe en frissere klanken’ aldus de vormgever.

Alle lof gaat naar de Jack Glasbergen, hij heeft de muziek opnieuw geproduceerd en uitgevoerd.

Naast het nieuwe geluid is er het afgelopen half jaar ook hard gewerkt aan de uitstraling van RTV Prijzenzee. ‘Veel kun je niet veranderen aan RTV Prijzenzee. De adverteerders moeten goed in beeld en de kijkers moeten kunnen lezen wie gewonnen heeft en wat ze gewonnen hebben. Je probeert iets wat 20 jaar oud is toch een andere uitstraling te geven. Dat is denk ik wel gelukt. Andere kleuren, andere lettertypen en de vormgeving er om heen is aangepast’.

De nieuwe en oude muziek van RTV Prijzenzee is hier te beluisteren en te downloaden.

Comments

comments

DELEN