Met de mooie naam www.shdeduinstreek.nl is een nieuwe website van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ onlangs op de wereld gekomen.

De trotse ouders hebben hier melding van gemaakt en in plaats van het klassieke geboortekaartje zoeken ze de papieren en digitale media op om de geboorte van deze nieuwe wereldburger onder ieders aandacht te brengen. Het gaat zo goed met moeder én vader en kind dat u 24 uur per dag hun nieuwe kindje kan bezoeken. En het is een wijsneus en kan u veel ‘vertellen’ over wat er zich in huurdersland afspeelt.

“We zijn zo trots op deze nieuwe website die helemaal voldoet aan wat je in 2015 moet bieden aan je bezoekers op de digitale snelweg. Zeer informatief, overzichtelijk, kleurrijk, actueel en vast en zeker een vindplaats van antwoorden op vele vragen. Het moet voor de huurders van Dunavie, en dat zijn huurders van ruim 7300 woningen, voor jong en oud(er) makkelijk zoeken… en vinden zijn”, aldus Cees Oostindie, voorzitter van het bestuur van de SHD en trotse vader van dit digitale kind.

Direct valt de actuele knop ‘Woonlastenfonds’ op. Klik deze aan en in drie stappen komt de huurder, met het invullen van wat getallen, te weten of hij / zij in aanmerking komt voor dit per 1 augustus 2015 werkzame fonds. Dit is voor huurders die tijdelijk in de financiële problemen zitten. Oostindie: “En onder het kopje ‘Heeft u overlast?’ op de homepage komt de huurder ook alles te weten over hoe om te gaan met overlast in de eigen woonomgeving. Maar ook wat de SHD voor elke huurder kan betekenen, wordt daar uitgelegd”.
Nel van Dam, algemeen bestuurslid SHD: “Deze website geeft zoveel informatie over alle bewonerscommissies, spreekuren in Rijnsburg en Katwijk, de digitale nieuwsbrief enz. Kijk zelf maar even en laat u verrassen. En al komt er geen kraamfeest bij deze geboorte, middels het contactformulier kunt u altijd reageren op wat u van onze www.shdeduinstreek.nl vindt. En misschien mist u toch iets of heeft u nog andere suggesties?”

Met deze oproep van de SHD om te komen kijken en te reageren is het nu aan huurders en andere belangstellenden om te reageren.

Comments

comments

DELEN