Elke (maatschappelijke) organisatie kent het: klussen en activiteiten waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, lenteklaar maken van een moestuin of een verwenmiddag organiseren voor ouderen. Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook in 2017 weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Ieder jaar zijn zo’n 350.000 Nederlanders bereid hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Hieruit blijkt dat Nederland een land is van vrijwilligers en daar mogen we met z’n allen trots op zijn.

De eerste klussen in onze gemeente staan al op NLdoet. Daar kunnen er nog veel meer bij. In Katwijk is de animo voor NLdoet altijd groot. Vrijwilligers doen graag mee en organisaties hebben voldoende klussen. Laten we er met elkaar weer een grote vrijwilligersactie van maken.

Hulp nodig met het aanmelden van een klus of met het zoeken van een NL Doet klus? Neem contact op met Corine Hoek.

Meer informatie over vrijwilligerswerk? Maak een afspraak met 1 van de medewerkers van Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt:
Elke woensdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur zijn medewerkers van het vrijwilligers informatiepunt te vinden in de Bibliotheek Hoornes-Rijnsoever in Katwijk
of neem contact op via mail vip@welzijnskwartier.nl of telefoon 071-4033323.

Comments

comments

DELEN