Er zijn nog enkele plekken vrij die een eigen droomwoning in Park Rijnsoever mogelijk maken. Toekomstige bewoners kunnen in de gemeente Katwijk in groepsverband zelf 10 tot 14 duurzame woningen ontwikkelen en laten bouwen in de laatste fase van Park Rijnsoever.

De woningen worden ontwikkeld via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), wat uniek is in Katwijk. De doelgroep is breed: starters met de wens voor een rijwoning, doorstromers met de wens voor een twee-onder-een-kap- of vrijstaande woning en senioren opzoek naar een patiowoning.

Oriënterende Sessie
Een tiental huishoudens hebben zich in november ingeschreven en de eerste oriënterende sessie bijgewoond. Urbannerdam – het procesbegeleidingsbureau dat door de gemeente geselecteerd is om het project te begeleiden – nam de inschrijvers mee in het verhaal van alle fases die aan bod komen, van inschrijving tot oplevering van de woning. Vooraf hadden de inschrijvers een woonwensenquête ingevuld en een mood board gemaakt. Zo leerden de toekomstige buren elkaar tijdens de sessie al wat beter kennen, en kon iedereen vertellen hoe zijn of haar droomwoning eruit komt te zien.

Park Rijnsoever
Park Rijnsoever is een woonwijk in ontwikkeling met veel groen, water en ruimte om te wonen. De locatie voor dit CPO-project is gelegen in het westelijk deel van de wijk. Het westelijk deel van Park Rijnsoever is het ´villa-deel´ dat wordt gekenmerkt door grote kavels en (half) vrijstaande bebouwing. Het CPO-project is onderdeel van een fase die op zijn vroegst in de tweede helft van 2017 gebouwd wordt.

Inschrijven
Inschrijven voor CPO Rijnsoever is nog mogelijk. Informatie over dit project en de inschrijfprocedure vindt u in de informatiebrochure. Voor aanmelding, nog meer informatie en vragen; d.zuidhoek@urbannerdam.nl.

Foto: Gemeente Katwijk

Comments

comments

DELEN