In de maand november staan de deuren van verschillende sportclubs wagenwijd open en kunt u kennismaken met sport op verschillende plekken in Katwijk.

We weten allemaal dat het goed is om te bewegen. Soms is de stap naar de sportvereniging of naar het wijkcentrum heel klein en moet u gewoon gaan. Niemand is te oud om te bewegen. U kunt al fit blijven door samen eenvoudige oefeningen te doen. U kunt weer zelf boodschappen doen, zelf u haar kammen en nog veel meer zonder dat u voor de simpele dagelijkse dingen iedereen moet vragen.

Sportief sporten
Wilt u wat fanatieker, dan gaat u ook wat meer aan uw conditie werken. We worden fitter, kunnen langer wandelen en fietsen en vinden het ook nog gezellig om met elkaar te kletsen onder het genot van een kopje koffie. Onze beweegactiviteiten op muziek, volksdansen, tai chi en line dance zijn zeker een aanrader.
Bent u nog behoorlijk sportief, maar heeft u af en toe wel eens last van een blessure, dan kunt u nog steeds sportief sporten. De sportverenigingen zetten de deur open in de maand november om vrijblijvend kennis te maken met verschillende sporten. In het overzicht kunt u alle tijden en locaties vinden. De tafeltennisvereniging, badminton, en verschillende gymverenigingen zetten de deur open.

Beweegmogelijkheden
Nieuwsgierig naar beweegmogelijkheden voor 55-plussers, dus ook als u 80 bent, ga kijken en grijp uw kans om een paar keer gratis mee te doen met de beweegactiviteiten voor ouderen in Katwijk. Wilt u meer informatie neem dan contact op met Welzijnskwartier. U kunt bellen 071-4033323 of mailen saskiakoster@welzijnskwartier.nl.

fit

Comments

comments

DELEN