Katwijk- Op donderdag 29 oktober opent Fysiotherapie Cleijn Duin haar deuren voor een speciale inloopmiddag in het kader van de borstkankermaand. Op deze dag zal uitleg gegeven worden over oedeemfysiotherapie. Oedeem is vochtophoping waar (borst)kankerpatienten veel last van kunnen ondervinden.

In RTVmagazine spraken wij met Linda de Vries van Fysiotherapie Cleijn Duin over oedeemtherapie. Het blijkt dat veel (borst)kanker patiënten niet van oedeemtherapie afweten en de klachten van vochtophoping voor lief nemen. Het resultaat kan zijn dat er complicaties optreden zoals (pijnlijke) zwellingen, stijfheid en zelfs wondroos.

Om het lichaam te helpen het overtollige vocht af te voeren, zijn verschillende behandelmethodes geschikt. Op donderdag 29 oktober organiseert Fysiotherapie Cleijn Duin een speciale inloopmiddag tussen 16:30 uur en 18:30 uur waar u met vragen terecht kunt. U vindt Fysiotherapie Cleijn Duin in het Gezondheidsplein aan het Cleijn Duin plein in Katwijk.

Hieronder het volledige interview met Linda de Vries waarin zij vertelt over het belang van oedeemtherapie en de positieve resultaten.