Ook in de maanden juni tot en met september kunnen mensen terecht bij het gratis juridisch spreekuur in Bibliotheek Katwijk. Het advocatenkantoor Geelkerken Linskens verzorgt sinds dit gratis juridisch spreekuur in de bibliotheek. Zolang de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam is gesloten vanwege asbestsaneringswerkzaamheden, wordt het spreekuur gehouden in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Geelkerken Linskens Advocaten is een gerenommeerd kantoor met vestigingen in Leiden en Den Haag. Bij het kantoor werken 22 advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, arbeidsrecht, huur en koop van onroerend goed, ondernemingsrecht en algemeen contractenrecht.

Spreekuur op dinsdagavond
Op de even weken is op dinsdagavond van 18.00 uur tot 20.00 in de bibliotheek een advocaat aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Vanwege de zomervakantie zal het spreekuur in de maanden juli en augustus eens per maand plaatsvinden. De spreekuren zijn ingedeeld in verschillende rechtsgebieden in verband met de specialismen van de verschillende advocaten die het spreekuur verzorgen. Uiteraard bent u tijdens het spreekuur ook van harte welkom voor juridische vraagstukken die buiten het aangegeven rechtsgebied vallen. De advocaat die op dat moment aanwezig is, zal uw vraag in behandeling nemen en indien nodig uitzetten bij een andere advocaat van Geelkerken Linskens Advocaten die gespecialiseerd is op het rechtsgebied waarop uw vraag betrekking heeft.

Afspraak maken?
In de periode juli tot en met september 2016 is het juridisch spreekuur als volgt ingedeeld:
Op 28 juni a.s. van 18-20 uur: Algemeen contractenrecht voor ondernemers en particulieren
Op 26 juli a.s. van 18-20 uur: Arbeidsrecht
Op 23 augustus a.s. van 18-20 uur: Familie- en erfrecht
Op 6 september a.s. van 18-20 uur: Algemeen contractenrecht voor ondernemers en particulieren
Op 20 september a.s. van 18-20 uur: Arbeidsrecht

Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wel mogelijk en wordt aangeraden. Het spreekuur is ingedeeld in perioden van een half uur. U kunt een afspraak maken via de website van Geelkerken Linskens Advocaten (www.gl-advocaten.nl). Indien u op de dag van het spreekuur verhinderd bent, of liever op het kantoor langskomt voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur, dan kunt u uiteraard ook een afspraak op ons kantoor in Leiden (tel: 0715124443). Zowel op de website van de bibliotheek (www.bibliotheekkatwijk.nl) als op de website van Geelkerken Linskens Advocaten (www.gl-advocaten.nl) is na te lezen wanneer het spreekuur in de bibliotheek plaatsvindt.

Comments

comments

DELEN