Op bezoek bij RTV Katwijk

Voorwaarden

U heeft onlangs een reservering gedaan bij RTV Katwijk voor een liveshow. Om de uitzending soepel te laten verlopen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden:

  • Trek geen groene kledingstukken aan naar de uitzending
  • Trek geen kledingstukken aan met ruitjes of smalle strepen
  • De omroep is niet toegankelijk voor invaliden.
  • Kom op tijd! Indien u te laat bent kunt u de studio niet meer betreden

Verloop

Bij aankomst in de Ambachtsweg 7G, 2222AH in Katwijk kunt u aanbellen bij de deur aan de zijkant van het gebouw. Vervolgens komt u in de hal en daar kunt u zich melden en komt u vervolgens in de kantine van RTV Katwijk

Aldaar kunt u op vertoon van uw ticket plaatsnemen in de kantine en krijgt u van ons een Kopje koffie / thee. Op vertoon van uw VIP Ticket kunt u max 3 andere consumpties nemen zoals Alcoholische dranken / Fris / snacks.

Rond 17:45 uur krijgt u van ons een rondleiding door de studio van RTV Katwijk. Daarin ziet u o.a. de Radio Studio, TV Studio en techniek ruimtes. tijdens uw bezoek is het belangrijk om vooral in de radio studio en hal stil te zijn. Er zijn namelijk live uitzendingen bezig!

Aan het eind van de rondleiding komt u in de TV Studio alwaar u plaats kunt nemen op uw stoel. Dit is aangegeven met uw code (deze vindt u onder aan uw ticket onder de QR Streepjescode.

De Uitzending

Om de uitzending voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden

  • U kunt tijdens de uitzending de studio niet verlaten voor een WC bezoek
  • Tijdens de uitzending mag u niet praten
  • De Floor manager geeft u de instructies om te klappen / of wanneer u kunt verplaatsen

De uitzending duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Zorg er daarom voor dat u daarvoor naar het toilet bent geweest.