RIJNSBURG – De Rijnsburgers Hennie van der Valk, Jaap van Egmond en Karin de Haas zijn al sinds oktober vorig jaar druk bezig met het organiseren van een reünie. Deze organisatie wordt groots aangepakt. Alle mensen die ooit op de Ireneschool hebben gewerkt of les hebben gekregen plus andere mensen die op één of andere manier betrokken waren bij de Ireneschool zijn welkom.

De school stond aan de Tulpenstraat en heeft, nadat het een basisschool was, nog gefungeerd als noodruimte voor verschillende andere scholen, zoals de Christelijke MAVO. Voor deze mensen is de reünie niet bedoeld.

“We zijn heel blij dat we, ondanks het feit dat de school al sinds 1984 is opgeheven, nog heel veel mensen hebben kunnen bereiken”, vertelt Karin de Haas. Helaas is alle administratie vernietigd, dus moesten ze gebruik maken van de informatie van oud leerlingen.

Vandaar dat de organisatoren nog één keer een beroep op u willen doen. Kent u nog oud leerlingen van de Prinses Ireneschool in Rijnsburg? Dan zouden zw dit graag horen. In Rijnsburg, maar ook in Katwijk en Oegstgeest hangen verschillende posters. Via Facebook heeft de organisatie veel mensen kunnen bereiken.

De reünie vindt zaterdag 22 april plaats in de Burgt, aan het Burgemeester Koomansplein in Rijnsburg. Aanvang 16.00 uur. Om 20.00 uur is het weer afgelopen. Graag van tevoren aanmelden, indien mogelijk. Dit kan telefonisch, op het nummer 0610097869 of per mail, het emailadres is: prinsesireneschoolrijnsburg@gmail.com

Comments

comments

DELEN