KATWIJK – Tafeltennisvereniging Rijnsoever opent haar deuren op zaterdag 21 oktober. De Katwijkse vereniging organiseert een leuk programma vol uitdaging, snelheid en gezelligheid. Iedereen is welkom, dus kom kennismaken met deze leuke sport! Tijd: van 10:30 t/m 13:30 uur.

In de herfstvakantie zijn de scholen gesloten en wordt de zaal niet gebruikt voor wedstrijden. Wat is er leuker om dan te gaan tafeltennissen? Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij onze zaal aan de Krom 57 in Katwijk omgebouwd tot een echte ‘Tafeltennisspeeltuin’. Hierin kun je bijvoorbeeld meten hoe hard je kunt slaan, spelen op een hele kleine tafel, of experimenteren met bijzondere batjes. Speel jij mee? Voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook ouders, opa’s, oma’s, tantes en ooms zijn van harte welkom om te komen ervaren hoe leuk tafeltennis is!

Over TTV Rijnsoever
TTV Rijnsoever bestaat sinds 1980 en is een actieve vereniging met 185 leden. Naast tafeltennis, staat ook gezelligheid altijd centraal. De vereniging beschikt over een eigen accommodatie en bar en is elke dag van de week geopend. Er is een uitgebreid aanbod voor iedereen van verschillende leeftijden en niveau’s. Voor meer informatie: www.ttvrijnsoever.nl en werving@ttvrijnsoever.nl

Comments

comments

DELEN