KATWIJK – Op zaterdag 24 juni organiseert Homeflex de open dag van de tijdelijke logiesaccommodatie op Katwijkerbroek. Deze open dag wordt gehouden van 10.00 uur tot 15.00 uur. Homeflex heeft hier een huisvestingsproject voor arbeidsmigranten gerealiseerd. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. U hoeft zich niet aan te melden.

Programma
10.00 uur Welkom door wethouder van der Spijk en dhr. Verheij, directeur Homeflex
10.30 uur Start open dag
15.00 uur Einde

Rondleidingen
De eerste bewoners, die enige weken geleden hun intrek hebben genomen, leiden u op 24 juni rond in de accommodatie. Er zijn medewerkers van Homeflex aanwezig om uitleg te geven over dit huisvestingsproject. U krijg een hapje en een drankje aangeboden. Voor de kinderen zal er een springkussen staan en is er een ballonnenclown aanwezig.

Tijdelijke huisvesting
De lijdelijke logiesaccommodatie bestaat uit 16 eenheden met elk vier slaapkamers en maximaal 64 bedden. Homeflex moet het complex over 10 jaar weer verwijderen. In de klankbordgroep zijn afspraken gemaakt over deze lijdelijke huisvesting, de aanstelling van de beheerder sinds 15 mei jl. en de invulling van de klachtenprocedure. De klankbordgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente, Homeflex, omwonenden, de wijkagent, de wijkregisseur, een lid van de wijkraad Katwijk aan den Rijn en de wijkraad Valkenburg is agendalid.

Comments

comments

DELEN