In november zijn ze er pas mee begonnen maar nu al overtreffen de “open eettafels” van het Welzijnskwartier alle verwachtingen.

Eens per 2 weken of eens per maand worden er in de Schelp (Katwijk Noord), de Voorhof (Rijnsburg), Dorpshuis Valkenburg en locatie VV Katwijk gezellige, laagdrempelige “eetavonden” georganiseerd.  Iedereen is welkom en kan voor 3 euro een maaltijd, inclusief toetje, mee-eten.

“We denken er nu al over na om ze vaker te gaan organiseren. We zitten steeds vol. Vanavond hebben we zelfs mensen moeten tereurstellen” aldus Ria Paap van het Welzijnskwartier, terwijl de mensen langzaam binnendruppelen in de Voorhof. “Het is echt een succes. Mensen komen hier niet alleen voor het eten maar ook voor de aanspraak. Het sociale gebeuren is juist heel belangrijk”.

Er wordt een verse warme maaltijd bereid door een ervaren kok, die dit geheel op vrijwillige basis doet, hij wordt daarbij geassisteerd door een aantal mede-vrijwilligers.

Lijkt het u wat om een keer hieraan deel te nemen, dan is het wel noodzakelijk dat u zich aanmeldt. Met het oog op de inkopen die gedaan moeten worden is het niet mogelijk om onaangemeld aan te schuiven. Aanmelden kan bij Ria Paap, via riapaap@welzijnskwartier.nl of via 071-4030669.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

Comments are closed.