Met het ondertekenen van de aktes door vertegenwoordigers van de gemeente Katwijk, het
ID-college en de Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS), vond op 13 november 2014 de officiële overdracht plaats van het pand en de omliggende grond aan de Nieuwe Duinweg 51.

Daarmee kwam een definitief einde aan de onzekerheid over de huisvesting van de vereniging. Na enkele maanden van hard werken is het dan zover dat het nieuwe clubgebouw officieel wordt geopend.

De opening zal op vrijdag 13 november a.s. plaatsvinden.

Zaterdag 14 november opent DVS de deuren van haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51 voor Big Party Plus met Big Band Plus en Support Act. Gastheer is Big Band Plus, de jongste telg van de vereniging. Het orkest heeft in het verleden vaker van zich laten horen door bijzondere samenwerkingsverbanden.

Big Band Plus en de bekende coverband Support Act vormen vrijdagavond een gecombineerd gelegenheidsorkest. Het programma bestaat uit swingende soulmuziek, ontroerende ballads en authentieke bigbandmuziek met hits van Michael Jackson, Tina Turner en bekende bigband classics. De hele avond is er voldoende gelegenheid om naar muziek te luisteren, bij te praten met vrienden en kennissen en sfeer en meer te proeven, want voor een drankje en een hapje wordt gezorgd. Tezamen met de mooie entourage in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg maakt Big Party Plus tot een niet te missen avond. Big Party Plus begint om 20.30 uur.

Toegangskaarten voor Big Party Plus kosten 5 euro in de voorverkoop. Dit is inclusief een consumptie en exclusief boekingskosten. Kaarten zijn te bestellen via de website, www.DVSKatwijk.nl. Tevens verkoop van kaarten aan de zaal op 14 november; kosten 7 euro inclusief consumptie.
Voor meer informatie Bigbandplus@DVSKatwijk.nl.