Op vrijdag 29 januari gaat het weer los in De Peuk voor 12 tot en met 15-jarigen. Vanaf nu is De Peuk aan het Rekreatiepad in Valkenburg weer elke vrijdagavond open voor jongeren.

En dat niet alleen, regelmatig is er een avond met een special. De vrijwilligers van De Peuk pakken meteen groots uit met een gameavond op vrijdag 29 januari. De Peuk is dan om 20.00 uur open. Entree is natuurlijk gratis.

Op het grote scherm kun je meedoen aan het FIFA 2016 toernooi. Neem het op tegen je vrienden en wees de beste! De winnaar zal aan het eind van de avond, tegen 23.00 uur, bekend zijn. Hij / zij wint daarmee een waardebon van
€ 25,00 van Gamemania.

Ben je niet zo van FIFA 2016? Geen probleem. Je kunt ook gamen verschillende spelcomputers, zoals een PlayStation4, GameCube en Nintendo 64. Of darten, of tafeltennissen, of gewoon kijken hoe anderen het doen, of gewoon lekker chillen.

Nieuwe ideeën welkom.

De vrijwilligers van De Peuk hebben er zin in. In december organiseerden zij een brainstormavond, waarbij iedereen ideeën kon opperen om het voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar weer leuk te maken in De Peuk. Alhoewel voorzitter Richard Volwater graag gezien dat de avond wat drukker was bezocht, is hij toch tevreden over het resultaat. “Er zijn goede ideeën naar voren gekomen, en daar gaat het om. Deze gameavond is nog maar het begin. Nieuwe ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom, daar doen we graag iets mee. In de tussentijd zitten we natuurlijk zelf ook niet stil. Dus hou Facebook en de krant in de gaten, er komt nog meer aan!”

Volg De Peuk op facebook.com/depeuk.

Vorig artikelCollege weinig overtuigingskracht bij provincie
Volgend artikelSGP Katwijk viert 70-jarig jubileum