Op donderdag 30 juni, van 9.30 tot 11.30 uur, is de start van een wekelijkse inloopochtend in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1 in Katwijk. Iedere Katwijker met behoefte aan meer en gezellig contact is van harte welkom. In deze tijd van steeds meer digitalisering is sociale contacten houden belangrijk. Met name ouderen en kwetsbare mensen dreigen anders buiten de boot te vallen. Deze ochtend start met een gratis ontbijt voor iedereen.

Welzijnskwartier wil in de Schelp een levendige ontmoetingsplaats voor bewoners realiseren zodat mensen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen. Dit kan onder het genot van een bakje koffie samen drinken, een spelletje doen, workshops bezoeken, samen eten, een actueel onderwerp bespreken enz. Er zal volop gelegenheid zijn om ideeën met elkaar uit te wisselen en daarmee aan de slag te gaan. Ook als je alleen voor een gezellig praatje komt ben je van harte welkom.

Het doel van deze bijeenkomsten is vooral een fijne ochtend met elkaar doorbrengen.
Als u wilt komen donderdag 30 juni aanstaande wilt u zich dan even aanmelden zodat wij weten hoeveel we klaar moeten maken? Alvast bedankt en tot ziens.

Aanmelden: Buurtcentrum de Schelp tel. 8994461, t.a.v. Wilma de Best
Email: wdebest@welzijnskwartier.nl
Facebook: Welzijnskwartier in de Wijken
Buurtcentrum de Schelp.

Comments

comments

DELEN