De winactie die gekoppeld is aan de campagne DIT! is Katwijk heeft opnieuw een winnaar opgeleverd. Linda van Egmond uit Eindhoven schreef zich in voor de nieuwsbrief en mag zich nu de gelukkige winnaar van een verblijf op Vakantiepark Noordduinen in Katwijk aan Zee noemen.

Linda woont inmiddels 8 jaar in Eindhoven en Katwijk is voor haar dan ook niet direct naast de deur. Waarom schreef ze zich dan toch in voor onze nieuwsbrief? “Oorspronkelijk kom ik uit Rijnsburg en ik heb ook nog een paar jaar in Katwijk gewoond”. De liefde bracht haar 8 jaar geleden uiteindelijk in Eindhoven. Maar Katwijk werd niet vergeten: omdat haar ouders in Rijnsburg wonen, bezoekt ze Katwijk nog geregeld. Na die 8 jaar mist ze haar geboorteplaats nog wel eens: “Ik heb gewerkt op de bloemenveiling. ’s Middags kon ik dan lekker naar het strand. Dat mis ik hier in Eindhoven wel. Ook de gezellige Toeristenmarkt en het Panbos mis ik af en toe. Op de een of andere manier komt het er veel te weinig van om terug te gaan”.

Verblijf in een uniek Duinhuisje op Vakantiepark Noordduinen
Via vrienden kwam ze met DIT! is Katwijk in aanraking. De nieuwsbrief waarvoor ze zich inschreef biedt haar de kans om toch op de hoogte te blijven van wat er allemaal in haar oude woonplaats gebeurt. En nu mag ze vier nachten verblijven op Vakantiepark Noordduinen! Daar heeft ze de keuze uit verschillende huuraccommodaties, waaronder de bijzondere en duurzaam gebouwde ‘Duinhuisjes’. Deze zijn bedekt met een laag zand en diverse duinplanten en geven daarmee het ultieme vakantiegevoel middenin het duinlandschap. Linda heeft inmiddels geboekt voor de herfstvakantieperiode en ziet erg naar haar vakantie uit, want “Katwijk heeft gewoon iets!”

Laatste kans om deel te nemen!
Wie ook wel een overnachtingsarrangement wil winnen moet snel zijn. Nog tot en met 17 september kan er bij inschrijving voor de nieuwsbrief van DIT! is Katwijk een prijs gewonnen worden. Het arrangement voor deze laatste actie is een overnachting voor 2 personen in een luxe moderne hotelsuite van Suites aan Zee. Inschrijven kan eenvoudig via de website www.ditiskatwijk.nl.

Meer informatie?
Meer informatie over de win-actie en de campagne DIT! is Katwijk? Neem contact op met Annemarie Guijt van Katwijk Marketing via telefoonnummer (071) 303 07 07. Altijd op de hoogte blijven van het leukste nieuws uit Katwijk? Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en volg DIT! is Katwijk op Twitter of Facebook.

Comments

comments

DELEN