De expositie van Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn is al 30 jaar een begrip in de programmering van de Feestweek, eind Augustus. We hebben vorig jaar Thema “Water en vuur” gebracht in diverse disciplines. Oorzaak daarvan was de samenwerking met de Brandweer Katwijk, hun 125 jarig bestaan, was toppic, en leidend in de hele week.

Dit Jaar willen we weer een algemene “expositie” houden, zonder thema maar gevuld door vrije geesten, creatievelingen die zich op doek of met fotografie, of met klei, of metaal of zelfs tekst, goed kunnen uiten, expressie geven; “aan wat ze dreef toen ze het maakte” of “Het moment vingen, terwijl er niets te vangen was”.

Spreekt het je aan, ben jij zo’n kunstenaar, zo’n artiest, dan zijn wij op zoek naar jou. Bel en of stuur gelijk een foto van je werk, met je gegevens naar onderstaand mail adres, persoon. Doe dit aub voor het eind van de maand voor 30-06-2017, zodat onze artistieke commissie zich kan buigen over kwalitiet en kunde, en je hopelijk kunnen melden dat je die week exposant kunt zijn in die week in augustus.  U kunt hiervoor contact opnemen met Gerard Wolthaus via wolthaus@ziggo.nl of 06-43701253. Wie weet, “tot ziens” op onze expositie.

Comments

comments

DELEN