Op zaterdag 12 november wordt alweer de vierde editie van het jaarlijks terugkerende, puur Katwijkse, winterfestival Sneeuwpop georganiseerd. De line-up met lokale Rock- Metal- en Feestcoverbands Vintage Curry, Taste It, Intensive Cover en Spectrum of Delusion staat weer garant voor een ouderwets avondje rocken.

Vintage Curry
De naam ‘Vintage Curry’ zegt al genoeg. Deze vierkoppige band heeft geen idee wat ze aan het doen zijn. De liefde van de tosti heeft ze bij elkaar gebracht vorig jaar, en samen doen ze een poging om de pop te curryen naar rock. De muziek varieert van Kensington tot Kiss, en van Bløf tot Foo Fighters. Voor jong en oud gegarandeerd een gezellige avond!

Taste It
De Katwijkse Rock-CoverBand Taste It speelt herkenbare nummers van Rock tot Pop. Met covers van onder andere Deep Purple, ZZ top, Shocking Blue en The Scene spelen ze elke zaal plat.

Intensive Cover
Intensive Cover speelt Rock, Dance en Funk-covers. Steengoede songs op steroïden. De Intensive Cover sound kenmerkt zich door een stevige basis van drums, bas, gitaar en synths met daar bovenop een vleugje koper. Tel daar ijzersterke vocalen en performance bij op en er ontstaat een muzikaal spektakel dat je niet mag missen.

Spectrum of Delusion
Spectrum of Delusion is een Technische Death Metal band. De muziek is beïnvloed door bands zoals: Obscura, Beyond Creation, Spawn of Possession en The Faceless. De band is op het moment een van de weinige Technische Death Metal bands in Nederland, herkenbaar door de vele maatwisselingen en snelle riffs, afgewisseld met zwoele gitaarpartijen.

Alle oude Katwijkse rockers, vrienden en bekenden zijn er weer bij.
Kaarten in de voorverkoop kosten 7,50 euro en zijn te krijgen bij Wout Bergers Sport op de Badstraat en Shellpomp De Jong aan de Kon. Julianalaan. Aan de deur kosten de kaarten 10 euro.

De zaal gaat om 20:00 uur open en de eerste band start omstreeks 21:00 uur. Let op: toegang alleen voor 18 jaar en ouder. Huys te Britten is te vinden aan de Noordduinseweg 17 in Katwijk.

Comments

comments

DELEN