KATWIJK – Zaterdag komt Sinterklaas aan in Dokkum tijdens de landelijke intocht. Ook komt de goedheiligman deze zaterdag aan in Katwijk aan Zee. 

Katwijk aan Zee
Alle kinderen kunnen om 13.30 uur de Sint verwelkomen in de Princestraat. Daar komt hij dan aan in Winkelhart Zeezijde. De Sint blijft daar even om iedereen een handje te schudden en wat lekkers te geven.

Rijnsburg
De Sint moet zaterdag 18 november opschieten, rond 14.00 uur moet hij namelijk in het centrum van Rijnsburg acte de présence geven. De aankomst is het beste te bekijken bij de Wilhelminaboom. Ook is een pietenband aanwezig.

Katwijk aan den Rijn
Met pakjesboot 48 komt Sinterklaas op zaterdag 25 november aan in Katwijk aan den Rijn. Daar zijn acrobaatpieten, strooipieten en fietspieten. Vanaf 13.30 uur kan iedereen zich melden op de Turfmarkt. Daarna maakt Sint een rondrit door het dorp.

Valkenburg
De goedheiligman komt 25 november ook aan in Valkenburg. Om 13.30 uur bij het pontje komt hij aan met de pakjesboot. Alle kinderen tot en met groep vier kunnen daarna naar het feest in De Peuk.

Comments

comments

DELEN