De gemeente heeft in een participatietraject samen met een grote groep betrokken bewoners en ondernemers uit het gebied een Index voor een ontwikkelingskader voor Rijnsburg Noord gemaakt.

In deze Index zijn de huidige kaders samen met de knelpunten en kansen in beeld gebracht en de doelstellingen voor het ontwikkelingskader bepaald. Dat kader wordt uiteindelijk het toetsinstrument voor alle nieuwe ontwikkelingen in Rijnsburg Noord, zodat er gewerkt wordt vanuit een breed gedragen visie in het gebied.

Komende bijeenkomsten

Woensdag 28 september met betrokken bewoners en ondernemers. Korte terugblik naar de eerste fase en twee werksessies om prioriteit projecten te bepalen: welke projecten zijn nodig om de ontwikkelingen in het gebied op gang te krijgen en de doelstellingen te bereiken. Tijd: 19.30 – 21.30 uur, locatie: De Burgt in Rijnsburg.

Woensdag 9 november met betrokken bewoners en ondernemers. Presentatie resultaten van de sessies. Op basis van deze resultaten wordt het bestuurlijk voorstel geschreven om het ontwikkelkader en uitvoeringsprogramma vast te stellen. Tijd: 19.30 – 21.30 uur, locatie: Burgerzaal.

U bent voor beide bijeenkomsten van harte uitgenodigd.

Comments

comments

DELEN