Van zaterdag 30 juli t/m 13 augustus is in het Kerkhaventje de nieuwste expositie van de kunstschildervereniging Pictura te bezoeken.

De leden van Pictura hebben hun best gedaan om wederom een prachtige expositie samen te stellen. De mooiste creaties van het afgelopen jaar worden voor het eerst geëxposeerd. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen, variërend van olieverf, tot aquarel en acryl met als gevolg, verschillende stijlen zoals realistisch, naturalistisch , impressionistisch en abstract.

Maak kans op een schilderij
De schilderijen zijn te koop. Ook dit jaar wordt de bezoeker uitgenodigd een stem uit te brengen op het meest favoriete of aansprekend schilderij. Aan het eind van de expositie wordt er onder de bezoekers van het meest verkozen schilderij een prijs verloot. Vorig jaar is ´een sloot met landschap in Valkenburg‘ geschilderd door Anneke van der Mey, door de bezoekers als het meest favoriete schilderij gekozen. De heer C. van der Plas was de winnaar en kreeg een mooi kunstboek aangeboden.

Praktische informatie
Op vrijdag 29 juli wordt de tentoonstelling geopend door wethouder Mostert. Toegang tot de tentoonstelling is gratis. Aan de achterzijde van de tentoonstellingszaal is een opgang voor rolstoelen. Openingstijden: maandag, woensdag, vrijdag van 14.00-18.00 uur. Dinsdag en donderdag van 14.00-21.00 uur en zaterdag van 13.00 – 18.00 uur. De tentoonstelling duurt van zaterdag 30 juli t/m zaterdag 13 augustus 2012.

Pictura2

Pictura3

Comments

comments

DELEN