De politie heeft dinsdag bij een drugsactie vier verdachten aangehouden en een aantal hennepkwekerijen opgerold.

In Noordwijkerhout werd in een woning aan de Pletterij 16 zakken met henneptoppen aangetroffen. Dit was de tweede keer dat er tijdens een politieonderzoek verdovende middelen in de woning werd aangetroffen. Een 59-jarige man uit Sassenheim is in de woning aangehouden.

Op het Seringenplantsoen in Rijnsburg werd in een woning een kwekerij aangetroffen met 35 stekken en 500 gram henneptoppen. Ook hier werd een verdachte aangehouden. Het gaat om een 43-jarige man uit Rijnsburg.

In een andere woning in de Kanaalstraat stonden op zolder 210 hennepplanten. In deze woning werd illegaal stroom en water afgetapt. Er was niemand in de woning aanwezig.

In Katwijk was het raak in een pand in de Zonnebloemstraat. Daar werden in een kweektent 127 hennepplanten aangetroffen, een 31-jarige man uit Katwijk is aangehouden.

Op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden zagen agenten dinsdagavond een voertuig onder verdachte omstandigheden rondrijden. In de auto werden 10 ponypacks met cocaïne en 500 gram aan henneptoppen aangetroffen. Een 30-jarige man uit Leiden werd aangehouden.

Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De verdovende middelen zijn inmiddels vernietigd.

Comments

comments

DELEN