Op woensdagmiddag 17 februari speelt Poppentheater Jacobus Wieman de voorstelling : Zeven Kikkertjes, een leuke, vrolijke voorstelling voor het jonge kind.

Als je na afloop van een voorstelling van Jacobus Wieman (Koos) buiten de zaal staat te kijken naar de kinderen die er uit komen, zie je rode wangen en stralende koppies. Ze genieten na ! Grote mensen die er uit komen, gniffelen nog na. En als buitenstaander wil je dan ook mee maken wat er daar in die voorstelling gebeurde.

Alle dieren hebben een huisje, alle dieren hebben een verhaal. En alle dieren hebben een liedje. Koos maakt een muzikale reis,samen met zijn prachtige orgeltje langs de dieren die hij tegen komt. Maar als hij een muis tegen komt is hij even stil. Er is geen liedje voor muizen. Ze hebben alleen een mooi huisje in de prachtige dierentorenflat die Koos voor ze heeft gebouwd.
De betoverende klanken van het zelfgebouwde orgeltje nemen de kinderen mee op een gezellige, vrolijke, muzikale reis. Iedereen mag meezingen. En iedereen mag bij elkaar op bezoek komen, maar passen de varkentjes wel in het muizenhok? En waar zullen we het hondje laten slapen? En krijgt de muis een eigen lied?

Na afloop van de voorstelling is er (gratis) koffie en thee voor de volwassenen. De kinderen worden getrakteerd op een lekkere verrassing.

Locatie : Het K&O gebouw aan de Sluisweg 16 te Katwijk.
Datum : Woensdag 17 februari
Aanvang : 14.30 uur
Prijs : € 5,00 in de voorverkoop. (het 6de kaartje is gratis)
(volwassenen betalen dezelfde prijs als de kinderen)
Zaalprijs : € 6,00
Leeftijd : 4 – 7 jaar

Kaartjes zijn te bestellen via de website : www.kenokatwijk.nl U kunt ook kaartjes kopen bij het K&O kantoor aan de Sluisweg 16 te Katwijk of telefonisch reserveren onder tel.nr. 071-4016400 (ma. t/m vr. tussen 9.00 en 13.00 uur)