De lampionnenoptocht is sinds mensenheugenis één van de vaste onderdelen van de Najaarsfeesten in Katwijk a/d Rijn en gaat nooit vervelen.

Voor de kinderen een spannend gegeven, zo in het donker met het zachte schijnsel van een lampion voor je snoet, als volwassene langs de kant van de weg een blij schouwspel waarbij misschien wel warme jeugdherinneringen opborrelen… De lampionnenoptocht, wie is er niet groot mee geworden?

Pracht en praal
Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn organiseert jaar tijdens de afsluitende zaterdag een schitterend vuurwerk, met daarvoor op het programma de lampionnenoptocht. De kinderen verheugen zich er al op, om door de straten te rijden in het donker en de andere kinderen en de volwassenen verheugen zich erop dat ze langs de weg de stoet aan praal en pracht kunnen bekijken. Wil je nog graag meerijden? Dat kan! Hoe meer deelnemers hoe meer vreugd. Het thema dit jaar is ‘Brandweer’, hoe kan het ook anders met het grote jubileum van de Katwijkse brandweer dit jaar. Daar kun je vast wel iets leuks op verzinnen.

Prijzen winnen
Lees meer over de optocht in het magazine dat huis-aan-huis verspreid wordt. De optocht start als gewoonlijk op de Katwijkerbroek. Meld je op tijd aan, kort voorafgaand aan de start van de optocht. Voor de mooiste en origineelste creaties binnen het thema vallen er weer leuke prijzen te winnen.

Comments

comments

DELEN