De fancy fair van De Wilbert is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een niet meer weg te denken familie-evenement op de laatste zaterdag van de feestweek.

Wie denkt dat de organisatie het na de jubileumeditie van 2015 een jaartje rustiger aan doet, heeft het mis. Voor dit jaar pakt De Wilbert op 27 augustus zelfs uit met een meet and greet met prinses Elsa uit de Disney-film ‘Frozen’.

Splinternieuwe scooter
Natuurlijk zullen alle vertrouwde elementen niet ontbreken tijdens de fancy fair, die voor de 39-ste keer plaatsvindt. Het razendspannende enveloppenspel, de fleurige bloemenstand, het populaire Rad van Avontuur, de curiosa en natuurlijk de spiksplinternieuwe scooter van 1800 euro die bij de loterij valt te winnen: wees gerust, het staat dit jaar allemaal weer op de agenda.

Vernieuwing
Maar meer dan ooit is er voor deze editie naar vernieuwing en aanvulling gezocht. Zo is er dit jaar de verkoop van tweedehands kwaliteitskleding en meubilair, worden er bij mooi weer op de barbecue in de binnentuin de heerlijkste gerechten bereid en zijn er bij de snackchalet aardappelspiralen te halen. De ponyritjes bleken vorig jaar een dusdanig succes, dat er voor dit jaar een uitbreiding met ezels is voorzien. En het springkussen wordt mooier en groter dan ooit.

Elsa
Maar het meest wordt er door de Katwijkse kinderen toch uitgekeken naar de komst van Prinses Elsa, die heeft toegezegd tussen ongeveer 11.00 – 14.00 uur naar De Wilbert te komen. Je kunt haar een hand geven, een praatje maken of gezellig samen op de foto. Om helemaal in de stemming te komen, kun je je bij de nieuwe schminkstand om laten toveren tot een prinses. Dát zal Elsa leuk vinden!

Pokémon
Ben je te oud of te stoer om een ontmoeting met Elsa leuk te vinden, dan speelt de fancy fair in op de Pokémonhype. In het gebouw houdt een handvol levende Pokémons zich schuil. Wie deze allemaal vindt, maakt kans op prachtige prijzen die overigens ook dit jaar weer royaal zijn geschonken door plaatselijke ondernemers.

Goede doel
De opbrengst van de fancy fair komt geheel ten bate van het rijdend houden van de rolstoelbussen van De Wilbert en het organiseren van recreatieve activiteiten voor de bewoners van het verpleeghuis.
U bent van 09.00 – 15.30 uur van harte welkom op zaterdag 27 augustus in De Wilbert!

Foto: Vorig jaar vond deze dame het winnende lot – goed voor een scooter van 1800 euro – pas wéken na de trekking in haar handtas!

Comments

comments

DELEN