I Just Want To Make Love To You – Ori Naftaly Band feat. Mariëlla Tirotto

Op 9 oktober in het radioprogramma Purple Haze unieke live opnamen van de Ori Naftaly Band in Sheggy’s place in Oud Beijerland op 16 september j.l.. Met een gastoptreden van Mariëlla Tirotto die “I Just Want To Make Love To You” zong . Verder een (kort) interview met Mariëlla en nummers van recente CD releases van Dennis Jones, Jo Harman en Brad Wilson.

On October 9 on the radio show Purple Haze unique live recordings of the Ori Naftaly Band at Sheggy’s place in Oud Beijerland, The Netherlands on September 16, 2012. With a guest appearance of Mariëlla Tirotto who sang “I Just Want To Make Love To You”. Futhermore a (short) interview with Mariëlla and tracks of recent CD releases from Dennis Jones, Jo Harman en Brad Wilson.


Pride and Joy – Ori Naftaly Band live in Sheggy’s place

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

GEEN REACTIES