Amy Hart

Op 23 oktober in het radioprogramma Purple Haze een interview met de Amerikaanse gitariste, zangeres en songwriter Amy Hart. In deze uitzending draai ik nummers van haar laatste CD “Congratulations”, muziek van muzikanten die haar beïnvloed hebben en nieuw werk van Lauren Zoeller & BluZe Lightning en Eric Steckel. Bovendien is er een live opname te horen van de gitariste Donna Grantis in het Blues Café in Apeldoorn op 11 oktober j.l..

On October 23 on the radio show Purple Haze an interview with the American guitarist, singer and songwriter Amy Hart . On this show tracks from her latest CD “Congratulations” , music from artists who influenced her and new relases from Lauren Zoeller & BluZe Lightning and Eric Steckel. Futhermore I will play a live recording of the guitarist Donna Grantis at the Blues Café in Apeldoorn on Oktober 11.

Amy Hart was born and raised in Chicago. She began her musical career at the family piano at age 2. When she was in high school she began playing guitar and writing songs. Her first professional gig was in 1979 with Flash Point, a west side Chicago Blues Band. Her first appearance was at Mayor Jane Byrne’s Summertime Chicago Concert Series on Broadway at the Armory in Chicago. She was soon a regular on the Blues stages, playing at Kingston Mines on Lincoln Avenue and at B.L.U.E.S. with Junior Welles. She has also opened for Koko Taylor and James Cotton.

Amy Hart Band is proud to be invited to perform at The Himalayan Blues Fest Nov 2012.
More at: http://www.amyhart.com/


Donna Grantis live in het Blues Café, Apeldoorn (video Jan Marius Franzen)

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts

GEEN REACTIES