Lauren Zoeller
Foto gebruikt met toestemming van Tony Bianco (Manager Lauren Zoeller & BluZe Lightning) / Photo used with permission of Tony Bianco (Manager Lauren Zoeller & BluZe Lightning)

Op 30 oktober in het radioprogramma Purple Haze een interview met de Amerikaanse zangeres en songwriter Lauren Zoeller. In deze uitzending draai ik nummers de debuut CD “Right Track” van Lauren Zoeller & BluZe Lightning, muziek van muzikanten die hen beïnvloed hebben en 2 unieke akoestische opnamen van Laurie Morvan & Lisa Grubbs die ik op 17 oktober in Katwijk maakte. De opnamen van het concert in De PIT in Terneuzen Holland van de Laurie Morvan Band zijn binnenkort te beluisteren in Purple Haze.

On October 30 on the radio show Purple Haze an interview with the American singer and songwriter Lauren Zoeller. On this show tracks from the debut CD “Right Track” of Lauren Zoeller & BluZe Lightning, music from artists who influenced them and 2 unique acoustic recordings of Laurie Morvan & Lisa Grubbs I made on October 17 in Katwijk Holland.
The recordings from the concert of the Laurie Morvan Band at De Pit in Terneuzen can be heard in the Radio Show Purple Haze soon.

Lauren Zoeller & Bluzelightning is Nashville newest blues band. The band is fronted by Lauren Zoeller from Louisville KY. The band is anchored by drummer Brandy Moore, and is rounded out by an excellent supporting cast of Duane Say on bass, Greyson Steele on lead guitar, Rick Alan on Sax,& Al Plourde on keys.
Lauren Zoeller & BluZelightning released their first CD “Right Track” in 2012 to rave reviews.
http://www.bluzelightning.com/

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts

Binnenkort in Purple Haze / Soon on Purple Haze: The Laurie Morvan Band live in the Netherlands!

http://www.lauriemorvan.com

GEEN REACTIES