BBBB600Helen Turner zangeres van de Bare Bones Boogie Band / singer of the Bare Bones Boogie Band

Op 26 februari in het radioprogramma Purple Haze een interview met de zangeres Helen Turner van de Bare Bones Boogie Band uit Engeland. Ook draai ik nummers van hun tweede CD “Blue” en nummers van musici die Helen inspireerden.

On February 26 on the radio show Purple Haze an interview with singer Helen Turner of The Bare Bones Boogie Band the from the UK. Also tracks will be spinned from their second CD “Blue” and tracks from musicians who inspired Helen.

The Bare Bones Boogie Band were nominated last year for the Best New UK Blues song in the British Blues Awards for their song “Fallin for Foolin” and their song “Wings” featured on the cover-mount CD of Rock n Reel Magazine in December. They were also voted at number 3 in the Best UK/European Blues/Rock chart in Canada’s Blues Underground Network 2012.
Website: www.barebonesboogieband.com

(Foto / Photo: Neil Holmes)

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts

GEEN REACTIES