Zoeschwartz
Zoë Schwarz

Op 26 maart in het radioprogramma Purple Haze een interview met Zoë Schwarz de zangeres van Zoë Schwarz Blue Commotion uit Engeland. Ook draai ik nummers van hun CD “Good Times” en nummers van musici die Zoë inspireerden. Verder nieuwe releases van Sunday Wilde en Jimi Hendrix.

On March 26 on the radio show Purple Haze an interview with Zoë Schwarz the singer of Zoë Schwarz Blue Commotion from the UK. Also tracks will be spinned from their CD “Good Times” and songs from musicians who inspired Zoë. Furhermore new releases from Sunday Wilde and Jimi Hendrix.

Zoë Schwarz & Rob Koral from the UK band: Zoë Schwarz Blue Commotion, a contemporary six piece blues band, drawing upon the melting pot of popular music past and present, creating vibrant original songs and fresh arrangements of classic tunes by the ‘greats’ … a perfect mix of head and heart.
More at: http://www.bluecommotion.com


Zoë Schwarz & Rob Koral – Jingle for the radio show Purple Haze

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts

GEEN REACTIES