Clare-Free-4-By-Rob-Stanley

Purple Haze is een radioprogramma dat door veel liefhebbers van blues en rock muziek wordt beluisterd. Het programma wordt vaak ook via internet beluisterd. Vanaf 13 maart zijn er ook interviews met internationale muzikanten te horen. De gitariste en zangeres Clare Free, een opkomende ster uit het Engelse  blues circuit bijt op 13 maart de spits af. Naast live registraties van haar muziek zal ook haar nie9uwe single “Dust and Bones” te horen zijn. Verder is er uiteraard een interview met haar en wordt er muziek gedraaid van bluesmusici die haar inspireerden.  Voor de komende maanden staan ondermeer Bex Marschall (blues & modern roots muziek)  en de zeer getalenteerde Canadese fusion gitariste Donna Grantis op het programma.

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk .
op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via  internet  op “uitzending gemist”.

De samenstelling, presentatie en productie wordt gedaan door Jan Marius Franzen

The radio show “Purple Haze”  has been renewed and becomes more informative!

Many fans of blues and rock music listen to the radio show “Purple Haze’ since they can listen to the show via the internet as well. From March 13 there are also interviews with international musicians starting with the guitarist and singer Clare Free, one of the freshest, fastest rising stars on the UK Blues circuit. In addition to live recordings of her music her new single “Dust and Bones” will also be broadcasted. Of course there is an interview with her and music by blues musicians who inspired her will be played. For the upcoming months Bex Marshall (modern blues & roots music) and the very talented Canadian fusion guitarist Donna Grantis are scheduled.

Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
Music selection, presentation and production by Jan Marius

GEEN REACTIES