mrsloud
Lorraine Crosby aka Mrs Loud

Op 11 juni in het radioprogramma Purple Haze een interview met de zangeres en songwriter Lorraine Crosby. Wellicht is haar naam niet bij velen bekend, maar bijna iedereen heeft haar gehoord op “I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)” van Meat Loaf. Een van de meest verkochte singles ooit. Ook draai ik nummers van haar CD “Mrs Loud”. Verder nieuwe releases van Rachel Timberlake, de Pam Taylor Band en de Kelly Richie band en een nieuwe opname van AJ and the Wildgrooves.

On June 11 an interview with singer, songwriter Lorraine Crosby on the radio show Purple Haze. The name may not be familiar to most people, but the voice of Lorraine Crosby is instantly recognised “I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)” by Meat Loaf is one of the biggest selling songs of all time. Also tracks will be spinned from her CD “Mrs Loud”. Furthermore new releases from Rachel Timberlake, the Pam Taylor Band and the Kelly Richie band and a new recording of AJ and the Wildgrooves.

The name “Lorraine Crosby” may not be familiar to most people, but the voice of Lorraine Crosby is instantly recognised “I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)” is one of the biggest selling songs of all time, a Duet, penned by Jim Steinman and sung by Meat Loaf and Lorraine Crosby
Due to the fact that Lorraine was credited as “Mrs Loud” at the time of the songs release and a model “Dana Patrick” appeared in the video, miming to Lorraine’s voice
From: http://lorrainecrosbyband.com


Lorraine Crosby aka Mrs Loud – Jingle for the radio show Purple Haze

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES