lm600
Lisa Lim

Op 25 juni in het radioprogramma Purple Haze een interview met de gitariste, zangeres en songwriter Lisa Lim. Ook draai ik nummers van haarnieuwe CD “Lisa Lim”. Verder nieuwe releases van o.a Aynsley Lister en Kelly Richey en muziek van de zondag overleden Bobby Blue Bland.

On June 25 an interview with guitarist, singer, songwriter Lisa Lim on the radio show Purple Haze. Also tracks will be spinned from her new CD “Lisa Lim” . Furthermore new releases of Aynsley Lister, Kelly Richey and more. And music from Bobby Blue Bland, who passed away on Sunday.

Mijn recensie van ‘Lisa Lim – Lisa Lim’ voor Bluesmagazine.nl/
My CD review of ‘Lisa Lim – Lisa Lim’ for Bluesmagazine.nl
http://www.bluesmagazine.nl/recensie-lisa-lim-lisa-lim

Lisa Lim is a WAMA-nominated singer-songwriter and multi-instrumentalist based out of Fredericksburg, VA. This female blues rockin’ versatile axe slinger has been touring, performing solo, in duos, and with her various bands over the past two decades. Her blazing lead, slide and rhythmic guitar chops leave both fans and critics breathless.
More at: http://www.lisalimmusic.com/


Lisa Lim – Jingle for the radio Show Purple Haze

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES