bandfl

Dinsdag 20 maart is Virgil McMahon te gast in Purple Haze met uiteraard muziek van de Engelse band Virgil and the Accelerators en muziek van musici die dit power trio inspireerden zoals Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughn.

Tuesday March 20 Virgil McMahon will be in Purple Haze. There will be music by Virgil and the Accelerators from the UK and music from musicians who inspired this power trio ( Jimi Hendrix,  Stevie Ray Vaughn and others).

“En de jonge honden zijn in dit geval de bandleden van Virgil & The Accelerators met hun debuutplaat The Radium. Hoe jong? Krap 21 jaar is de oudste, maar de band speelt met een kracht en volwassenheid die een leeftijd hoger dan rond de twintig doet vermoeden.” (Bluesmagazine.nl)

“Virgil and the Accelerators are one of the breakout bands of 2011. It really is amazing to see such an effort from a band so young.” (Blues Rock Review)

www.vataband.com

Concerten / concerts

23/03 The Garaasj, Geleen
24/03 The Cave, Amsterdam
28/03 Blues Café, Apeldoorn
30/03 Le Neumunster, Luxembourg
31/03 Graauwe Hengst, Schiedam

Ook via internet te beluisteren door op ‘Livestream Radio’ te klikken. De laatste 2 uitzendingen zijn op ’uitzending gemist‘  te beluisteren.

Here is the link for listening to “Purple Haze” via the internet: https://purplehaze.rtvkatwijk.nl/v2 where you will find the box ‘Livestream Radio’. Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

 

GEEN REACTIES