rjandbb
Russell Jackson with B.B. King

Op 29 oktober in het radioprogramma Purple Haze een interview met de bassist, zanger en songwriter Russell Jackson, die zeven jaar met B.B. King speelde. Ook draai ik nummers van zijn nieuwe CD “Have Mercy”.
Verder o.a. muziek van Led Zeppelin, B.B. King, Robert Cray, Black Tongued Bells, the 45s en Hans van Lier

On October 29 an interview on the radio show Purple Haze with bass player, singer, songwriter Russell Jackson, who played seven years with B.B. King. Also tracks will be spinned from his new CD “Have Mercy”.
Furthermore amongst others music from Led Zeppelin, B.B. King, Robert Cray, Black Tongued Bells, the 45s and Hans van Lier

Former 7 year member of the great BB Kings band, Russell has recorded with many of the blues giants including BB King, Albert King, Albert Collins, and Charlie Musselwhite just to name a few. This band is comprised of five members including guitar , drums. keys , sax, and of course Russell Jackson on bass and vocals. Russell has been living in Canada for the last 20 years but is now returning to the US where Austin Texas will be his new home base.
From: http://www.t2musicinc.com/

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES