Christina Skjolberg – About the radio show Purple Haze

Op de linkerschouder van de Noorse gitariste, singer en songwriter Christina Skjolberg is een afbeelding van Jimi Hendrix getatoeëerd. Zijn muziek deed haar op twaalfjarige leeftijd besluiten zelf gitaar te gaan spelen. En dat was een prima besluit want Christina is inmiddels een meer dan uitstekende gitarist. Na een tijdje in het Noorse clubcircuit te hebben gespeeld werd zij ontdekt door Thomas Ruf (Ruf Records), die nu haar debuut CD Come And Get It uitbrengt.

Een interview met Christina Skjolberg is spoedig te horen in het radio programma Purple Haze.

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

GEEN REACTIES