shaunm600
Shaun Murphy

Op 18 februari in het radioprogramma Purple Haze een interview met de zangeres Shaun Murphy. Zij trad op en maakte opnamen met Eric Clapton, Bob Seger en vele anderen. Ook was zij de zangeres van de legendarische band Little Feat. Ik draai nummers van haar nieuwe CD “Cry For Love”. Verder o.a. muziek Rosco Levee en Samantha Fish.

February 18 an interview with singer Shaun Murphy on the radio show Purple Haze. She performed with Eric Clapton, Bob Seger and many others. Also she was the singer in the legendary band Little Feat. I will spin tracks from her new CD “Cry for Love”. Furthermore amongst others music from Rosco Levee en Samantha Fish.

Shaun Murphy
From Broadway to Motown, Eric Clapton, Bob Seger, Stoney & Meatloaf and Bruce Hornsby, Shaun continues on her upswing in her solo career with being nominated for three Grammys and winning the Bluesblast Music Awards for Best Female Blues Artist Of The Year and Best Contemporary Blues Album Of The Year. Her new release, Cry Of Love is rapidly moving up the charts world-wide.
For more info visit shaunmurphyband.com
https://www.facebook.com/ShaunMurphyBand


Shaun Murphy – About the radio show Purple Haze

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES