ajrajl2
AJ van AJ and the Wildgrooves in Rijnsburg op 5 april 2014

Op 5 april organiseerde RTV Katwijk een bluesavond in Rijnsburg in Brasserie de Burgt met een fantastisch optreden van de Katwijkse band AJ and the Wildgrooves. Er werden opnamen gemaakt voor radioprogramma Purple Haze op RTV Katwijk.

AJ and the Wildgrooves speelt met veel passie een gevarieerd repertoire met nummers van o.a. Etta James, Buddy Guy, Janis Joplin en Otis Taylor.
Naast zangeres AJ bestaat de band uit de gitaristen Klaas Kuijt en Paul Keuzenkamp, bluesharpspeler Arie van der Plas, bassist RickEau en drummer Mendel Moerenhout. Stuk voor stuk ervaren muzikanten, die bewezen dat ze hun vak verstaan.
De band bestaat sinds eind 2012 en is enthousiast ontvangen door een breed publiek. AJ and the Wildgrooves deed in 2013 meer dan 50 optredens. Zo speelde de band op het Heineken Jazz festival, Peerock (Zeeland), Blues aan Zee, L’Esprit, Big Rivers Dordrecht en op het Zoetermeer Bluesfestival. In Oktober 2013 speelde de band in Nieuw Vennep in de finale van de Dutch Blues Challenge.
Geen optreden van AJ en de Wildgrooves is hetzelfde. En ook dit optreden was weet een een unieke belevenis!
De band is momenteel bezig met het opnemen van een CD.


One of Holland’s best bluesbands AJ and the Wildgrooves live at Blues in Rijnsburg, Holland April 5, 2014.
Recordings were made for the radio show Purple Haze

Photo / Foto & Video: Jan Marius Franzen

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Met dank aan: Aart Rietveld (geluid opname), Karla Imthorn (PR), Jan Willem Smit (PR), Jaap van Duyn (PR), Nightforce (http://www.nightforce.nl) (verlichting) en Brasserie de Burgt (http://www.brasseriedeburgt.nl)

GEEN REACTIES