VZ600
Villa Zeno

Op 27 mei in het radioprogramma Purple Haze een interview met de zanger en gitarist Jonah Falke van de Nederlandse band Villa Zeno. Ook draai ik nummers van hun debuut CD “Self Made Woman”. Verder o.a. nieuwe releases van AJ and the Wildgrooves, David Michael Miller en Meena Cryle.

May 27 an interview with singer, guitarist Jonah Falke from the Dutch band Villa Zeno on the radio show Purple Haze. Also songs from their new CD “Self Made Woman” will be spinned. Furthermore new releases from AJ and the Wildgrooves, David Michael Miller, Meena Cryle and more.

Met het aankomende debuutalbum slaat Villa Zeno een nieuwe richting in. De liedjes zijn kleiner, groter, viezer en vetter. De energie en dansbaarheid zijn er nog altijd, maar het experiment is aangegaan. Het daagt uit en het is Catchy. Villa Zeno haalt alles uit de kast en schuwt ook synthesizers, blazers, strijkers, computers, vrouwenstemmen en drumloops niet.
Meer op http://www.villazeno.nl/

Mijn recensie van “Villa Zeno – Self Made Woman” voor Bluesmagazine.nl/
My CD review of “Villa Zeno – Self Made Woman ” for Bluesmagazine.nl (Dutch).
http://www.bluesmagazine.nl/recensie-villa-zeno-self-made-woman

Op 24 mei is de presentatie van de debuut CD van AJ and the Wildgrooves in Katwijk. Zie: https://www.rtvkatwijk.nl/purplehaze/?p=2646


AJ and the Wildgrooves – Jingle voor het radioprogramma Purple Haze op RTV Katwijk.

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106.8 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES