meenacryleph
Meena Cryle

Op 24 juni in het radioprogramma Purple Haze een interview met singer/songwriter Meena Cryle. Ook draai ik nummers van haar nieuwe CD “Tell Me” met de Chris Fillmore Band. Verder o.a. muziek van The Nighthawks, Big Dez en Grainne Duffy.

June 24th an interview with singer/songwriter Meena Cryle on the radio show Purple Haze. Also songs from her new CD “Tell Me” with the Chris Fillmore Band will be spinned. Furthermore music from The Nighthawks, Big Dez, Grainne Duffy and more.

Beside her undoubted musically talent, Meena got´s this very unique thing — she´s got a great and very touching soul. You can hear it in every ton she sings, you can see it in her face when she´s on stage and most of all, and that´s the one thing that makes the difference between a muscian and a musician — you can feel it.
From: http://www.meenacryle.com

Optredens Meena Cryle in Nederland in 2014
22 oktober 2014 – Detamboer in Hoogeveen
23 oktober 2014 – Cafe de Amer in Amen

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106.8 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES