jlph600
Jonny Lang, Parkpop 2014, The Hague, Netherlands

Op 8 juli in het radioprogramma Purple Haze een interview met gitarist/singer/songwriter Jonny Lang. Ook draai ik nummers van zijn laatste album “Fight For My Soul”. Verder o.a. muziek van Christine Ohlman, Lisa Lim, Dana Fuchs, Peter Karp & Sue Foley, Nicole Hart, Ori Naftaly Band en Hill Kourkoutis.

July 8th an interview with guitarist/singer/songwriter Jonny Lang on the radio show Purple Haze. Also songs from his latest album “Fight For My Soul” will be spinned. Furthermore music from Christine Ohlman, Lisa Lim, Dana Fuchs, Peter Karp & Sue Foley, Nicole Hart, Ori Naftaly Band, Hill Kourkoutis and more.

In more than ten years on the road, Lang has toured with the Rolling Stones, Buddy Guy, Aerosmith, B.B. King, Blues Traveler, Jeff Beck and Sting. In 1999, he was invited to play for a White House audience including President and Mrs. Clinton. Lang also makes a cameo appearance in the film Blues Brothers 2000 as a janitor. In 2004, Eric Clapton asked Lang to play at the Crossroads Guitar Festival to raise money for the Crossroads Centre Antigua. (http://en.wikipedia.org/wiki/Jonny_Lang)
Meer over Jonny Lang / More about Jonny Lang: www.jonnylang.com

Foto/Photo Jonny Lang: Marius Franzen

With Jonny Lang
Jan Marius & Jonny Lang @ Parkpop 2014, The Hague, Netherlands

Mijn artikel over Parkpop 2014 Den Haag dat ik voor Maxazine schreef staat op:
http://www.maxazine.nl/2014/07/01/parkpop-zuiderpark-den-haag-29-6-2014/
My article about Parkpop 2014, The Hague, Netherlands (in Dutch)

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106.8 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “Uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES