warrenph600
Warren Haynes, De Melkweg, Amsterdam, Holland 8 juli 2014

Op 22 juli in het radioprogramma Purple Haze een interview met gitarist/singer/songwriter Warren Haynes. Ook draai ik nummers van het album “Shout!” van Gov’t Mule. Verder o.a. muziek van The Grateful Dead, The Allman Brothers, Steve Howe en Johnny Winter, die op 16 juli in Zürich overleed. Eén van Warren’s favorite gitaristen.

July 22th an interview with guitarist/singer/songwriter Warren Haynes on the radio show Purple Haze. Also songs from Gov’t Mule’s album “Shout!” will be spinned. Furthermore amongst others music from The Grateful Dead, The Allman Brothers, Steve Howe and Johnny Winter, who passed away on July 16 in Zürich, Switzerland. One of Warren’s favourite guitar players.

“Before I started playing guitar, I wanted to be a singer, right from the age of five or six,” the rock ‘n’ roll legend regales. “And what I wanted to sing was soul music. My brothers and I had just a handful of albums. First they were the ‘Best of’ collections by Sam & Dave, Wilson Pickett, James Brown, the Temptations, Aretha Franklin…and eventually albums by the three Kings of the blues, Freddie King, B.B. King and Albert King. In fact, it was hearing B.B. and Freddie that made me realize you could be a great singer and a great guitar player. So I decided to model myself after them.”
From http://www.warrenhaynes.net

Foto/Photo Warren Haynes: Marius Franzen

awarrenjim
Warren Haynes & Jan Marius @ De Melkweg, Amsterdam 8 juli 2014

Mijn artikel over het concert van Gov’t Mule dat ik voor Maxazine schreef staat op:
http://www.maxazine.nl/2014/07/09/govt-mule-melkweg-amsterdam-8-6-2014
My article about the concert of Gov’t Mule at The Melkweg, Amsterdam, The Netherlands (in Dutch)

Binnenkort in Purpe Haze / Soon on Purple Haze: Melinda Colaizzi!

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106.8 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES