melinda600
Melinda Colaizzi

Op 29 juli in het radioprogramma Purple Haze een interview met singer/songwriter en gitariste Melinda Colaizzi. Ook draai ik nummers van haar album “Witness”. Verder o.a muziek van Howlin’ Wolf, The Rolling Stones, Blacktop Deluxe, Tony Hudspeth, Paul Karapiperis en Larry Miller.

July 29th an interview with singer/songwriter/guitarist Melinda Colaizzi on the radio show Purple Haze. Also songs from her album “Witness” will be spinned. Furthermore music from Howlin’ Wolf, The Rolling Stones, Blacktop Deluxe, Tony Hudspeth, Paul Karapiperis, Larry Miller and more.

Mijn recensie van ‘Melinda – Witness’ voor Bluesnagazine.nl/
My CD review of ‘Melinda – Witness’ for Bluesmagazine.nl (Dutch)
http://www.bluesmagazine.nl/recensie-melinda-witness

From an old steel mill city once described as “hell with the lid off” comes a singer/songwriter with red-hot fire in her soul. Melinda is her name, and this Pittsburgh-born artist could well be described as the belle of blues-infused rock. She’s been raising roofs for years, from Boston to Los Angeles, with her four alarm voice and earthy stage presence. No gimmicks, no girl-pop. Just full-tilt rock and roll.
From: http://listentomelinda.com/

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk. Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106.8 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “Uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES