dmcebph600
Delbert McClinton & Etta Britt

Op 19 augustus in het radioprogramma Purple Haze een interview met singer/songwriter Etta Britt. Ook draai ik nummers van haar nieuwe album “Etta Does Delbert”. Verder o.a muziek van Delbert McClinton en Kara Grainger.

August 19th an interview with singer/songwriter Etta Britt on the radio show Purple Haze. Also songs from her new album “Etta Does Delbert” will be spinned. Furthermore music from Delbert McClinton en Kara Grainger and more.

Mijn recensie van “Etta Britt – Etta Does Delbert” voor Bluesmagazine.nl/
My CD review of “Etta Britt – Etta Does Delbert” for Bluesmagazine.nl (Dutch)
http://www.bluesmagazine.nl/recensie-etta-britt-etta-delbert

Etta Britt is a Nashville-based R&B singer and songwriter who performs across the country and around the world. Her most recent CD, “Etta Does Delbert” is a collection of Etta’s takes on a variety of Delbert McClinton songs. The disc also includes a duet with Delbert.
From: http://www.ettabritt.com

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk. Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106.8 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “Uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES