Sugar Blue, DMC, Sonix 600
Sugar Blue, DMC & Sonix

Op 2 september in het radioprogramma Purple Haze een interview met Grammy Award winnaar, bluesmuzikant en mondharmonicaspeler Sugar Blue, bekend van zijn bijdrage op het nummer “Miss You” van The Rolling Stones. Hij praat over de combinatie van Blues en Rap: “The Next Level Experience” en ook is het vernieuwende Hip Hop Bluesnummer “Next Level” van DMC, Sugar Blue & Sonix te horen. Verder draai ik de nieuwe single van de Oti Naftaly Band en muziek van The Rolling Stones, Paul Karapiperis, Malaya Blue en Roky Erickson & the Aliens.

September 2th on the radio show Purple Haze an interview with Grammy Award winning blues musician Sugar Blue, who plays the harmonica, known for playing on The Rolling Stones’ single “Miss You”. He talks about the fusion of Blues and Rap: “The Next Level Experience” and also you can hear the innovative Hip Hop Blues song from “Next Level” van DMC, Sugar Blue & Sonix. Furthermore the new single of The Ori Naftaly Band will be spinned, music from The Rolling Stones, Paul Karapiperis, Malaya Blue, Roky Erickson & the Aliens and much more!

Mijn artikel “Next level of The Blues” in Blueszine kun je lezen op: http://www.blueszine.nl/2014/08/21/next-level-of-the-blues/
My article “Next level of The Blues”(in Dutch)

Grammy winner Sugar Blue has been called the Jimi Hendrix of
harmonica: he has played and recorded with Willie Dixon, Prince,
Rolling Stones, Stan Getz, Bob Dylan, only to name a few…
From http://www.sugar-blue.com/


M8

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES